Ředitelé školek

Dobrý den pane magistře,

děkujeme. Kurzy byly senzační a to posuzuji i jako rodič i jako spolupracující mateřská škola. Organizace perfektní, přístup k dětem, plnění dohodnutého vynikající. Taky výbornej nápad. Budu doporučovat. Byli jsme moc spokojení.

Těším se na další spolupráci

Martina Š.
MŠ Brno, Veslařská 256, p.o.


Vážený pane Dostalíku, Bastyane a všichni, kdo se podílejí na lyžařském programu pro děti v "Lemuru",

děkujeme Vám za Vaši naprosto skvělou práci a organizaci, ze strany našich rodičů nezazněla jediná připomínka,
naopak, pouza chvála a spokojenost.
Ještě 1x díky za nás za všechny, samozřejmě především za naše žáky.
S pozdravem,
--
Mgr. Jan Š.
Head of School / Ředitel


Dobrý den,
také děkujeme za spolupráci a supr zážitky pro děti. Všichni byli nadšení.
Určitě počítáme s další spoluprací.

pěkné dny!

Mgr. Marie B.

(ředitelka)


Rodiče

Vážení,

i my Vám velice děkujeme za Vaši aktivitu a velmi si ceníme toho, jakým způsobem jste dokázali lyžování pro děti připravit a realizovat.


Dobrý den pane Bastyane,

jenom jako rodiče Emánka děkujeme za výbornou organizaci a realizaci vynikajícího projektu pro děti. Emánek je na lyžích naprosto jistý, zvládl s námi všechny svahy, dokonce ani černá sjezdovka mu nedělala problémy. Přejeme Vám do budoucna s Vaši školičkou mnoho dalších úspěchů.

Z.


Dobrý den,

Musím se přidat k ostatním rodičům a moc Vám poděkovat za lyžařský kurz pro děti. Byli jsme moc spokojeni. Doufám, že budete dál pokračovat.

Přeji hodně úspěchů

Soňa N.


Dear Mr. Dostalik,

I wanted thank you for the excellent work you did with our students. My son participated in the lessons and had a really great time. This past weekend, we took him skiing and both my wife and I were amazed at how skilled and confident he is on skis. In the past, he has not really enjoyed sports and so we are very grateful to you and your team for getting him interested.

Thank you,

Dylan


Dobrý den,

děkujeme za info o fotkách a hlavně jsem Vám chtěla HROZNĚ MOC poděkovat za úžasný lyžařský kurz pro naše děti, za skvělou organizaci profesionalitu a prostě za všechno.
Syn byl z každého lyžování nadšený, za celý kurz se nám nic neztratilo což taky není samozřejmost a prostě jsme byli moc spokojení.
Takže ještě jednou díky a hodně úspěchů ve Vaší práci.

N.


Chtěla bych Vám i celé Lemuří lyžařské školičce chtěla poděkovat za péči a trpělivost, kterou jste věnovali mému Maxíkovi. Vaší školku ráda všem doporučím.

Bohdana P.


Jinak jsem Vám chtěla dodatečně poděkovat, Barča byla nadšená a i nám se kurz moc líbil:-), přeji hodně úspěchů.

Děkuji a přeji pěkný den.

Lucie Č.


Dobry den,

jeste jednou chci podekovat za pro Toma skvelych 6 tydnu. Splnilo to ucel, lyzovani ho bavi a vzdy se moc tesil.

Diky vsem, kdo se podileli.

I.C.


Dobrý den,

chci Vám velmi poděkovat za informace a za to jak vedete a jak máte kurzy lyžování zorganizované.
Chtěla bych se jen zeptat, zda-li je možné se nějak zeptat instruktora, který má na starosti mé dítě v kurzu jak například postupuje a jak mu to jde, jestli mu třeba nemáme v něčem domluvit a tak.protože náš syn nám moc informací neposkytuje:-), ale je vidět ,že je spokojen a moc se mu to líbí.

1lemur drží slovo

 dítě lyžuje

Na Lemura se můžete vždy spolehnout.

Nejdůležitější cíl, který Lemur má, je vzbudit v dětech nadšení pro sportovní aktivity. Tento cíl plní s porozuměním dětskému vidění světa a velmi individuálním potřebám každého dítěte. Během uplynulých let náš tým prokázal schopnost vzbudit toto nadšení u dětí z celé České Republiky. Stovky spokojených dětí a rodičů, kteří se s týmem Lemura setkaly, to je naše nejlepší vizitka. Stejně zodpovědně a s plným nasazením se budeme věnovat i Vašim dětem.

2lemur dbá na bezpečnost

dítě na in-line bruslích

Bezpečnost je pro Lemura vždy na prvním místě.

Po celou dobu našich akcí za dítě zodpovídají a dohlíží na něj zkušení instruktoři s profesionální licencí a další pomocníci z lemuřího týmu. Děti jsou dle dovedností rozděleny do malých skupin tak, aby byly pod maximálním dohledem a měly individuální přístup. Všechny děti mají od lemura zdarma bezpečnostní výbavu. Lemur respektuje rizika spojená s pobytem a pohybem na horách i na vodě, ctí pravidla FIS a dbá na to, aby se z malých žáčků stali nejen dobří, ale především zodpovědní sportovci..

3lemur má rád legraci

 dítě ve vodě

Sport, to je pro Lemura především zábava.

Lemur nechce udělat z dětí závodníky, ale vzbudit v nich nadšení pro letní i zimní sporty. Proto si vždy užijeme hodně her a srandy s kamarády. Ať už na lyžích, na vodě nebo na bruslích, vždycky jsou kolem nás super lidi a spousta zábavných zvířátek a pomůcek. Lemura nejvíc zajímá, kdo má dobrou náladu a moc mu nezáleží na tom, kdo je první v cíli.

4lemur předává zkušenosti na celý žívot

dítě s pádlem

Začít hned se vyplatí.

Lemura nezajímá pouze sport, ale především kvalitně strávený čas na čerstvém vzduch. Zkušenost, kterou Vašemu dítěti předáme, si odnese i do pozdějšího věku. Stane se z něj nejen zodpovědný sportovec, ale především člověk s krásným vztahem k horám, vodě, přírodě vůbec a k dobré partě lidí kolem sebe. Lemur věří, že co investujete do svých dětí, se Vám i jim mnohonásobně vrátí.